Ela Crăciun marchează un an de la debutul podcastului ei: „Câștigurile mari nu sunt realiste pentru toți influencerii”

Ela Crăciun, cunoscută pentru emisiunile sale televizate și prezența activă în mediul online, a sărbătorit recent un an de la lansarea podcastului său, „Cu Ela la doctor”. În cadrul acestui proiect, au fost realizate 42 de episoade care au adunat peste 700.000 de vizualizări. Podcastul a avut numeroși invitați, în special medici, care au oferit răspunsuri la întrebări diverse venite din partea unei comunități implicate.
Cu ocazia aniversării, Ela Crăciun a declarat: „Astăzi împlinesc un an de podcast, iar luna aceasta sărbătoresc și doisprezece ani de emisiune. Doisprezece ani în care am învățat ce înseamnă consecvența, curiozitatea și grija pentru oameni. Și un an de când am deschis o nouă cale de a vorbi despre sănătate direct, uman, pe înțelesul tuturor.”
Ela Crăciun a recunoscut că, deși se poate obține un succes remarcabil online, câștigurile mari nu sunt o realitate pentru toți influencerii din România. Ea a menționat că menținerea podcastului este costisitoare: „De exemplu, propriul meu podcast, „Cu Ela la doctor”, este un proiect care mă costă enorm de mult în fiecare lună.”
Podcastul își propune să aducă claritate și răspunsurile necesare asupra unor subiecte legate de sănătate, într-o perioadă în care mulți se confruntă cu incertitudini și întrebări legate de acest domeniu. „Am vrut să ofer o platformă accesibilă unde oamenii să găsească informații relevante explicații clare, și sunt recunoscătoare medicilor extraordinari care mi-au fost alături”, a adăugat Ela.
Deși investiția în proiectele online este mare, Ela Crăciun este convinsă de importanța acestora și de efectul pozitiv pe care îl au asupra societății. „Cu siguranță este un proiect care pentru etapa lui de început are rezultate foarte bune, iar eu sunt extrem de prezentă în online, pe foarte multe platforme unde întreaga mea comunitate îmi este alături.”
Ela Crăciun promite să continue cu aceeași motivație și energie, sublinind „dorința de a contribui la sănătatea nu doar fizică, ci și sufletească a ascultătorilor săi.”